Basisanalyse

  • Basisanalyse
  • Basisanalyse
  • Basisanalyse

Een sporter die zijn sport serieus neemt en de kans op blessures zo klein mogelijk wil houden, laat zich goed adviseren in de voor hem/haar juiste loopschoen. Geen idee welke schoen voor u het beste is?  Als Sportpodoloog heb ik jarenlange ervaring in het adviseren van de juiste wandel- hardloopschoenen.

Bij mij kunt u een afspraak maken voor een basisanalyse. Tijdens een basisanalyse komt onderstaande aan de orde.

De kenmerken van uw voet, de afwikkeling van de voet, de techniek van lopen en welke loopschoen daarbij voor u het meest geschikt is. Om de bewegingen goed te analyseren, maak ik gebruik van een loopband en camera. 

Hoe vaak traint u per week, op welke ondergrond en zijn er blessures. Mochten er blessures zijn dan gaan we kijken of deze een relatie hebben met uw schoen, trainings-belasting  en looptechniek. 

Een basis analyse duurt ongeveer 30 minuten. Neem uw oude loopschoenen mee en draag gemakkelijke kleding.

Sportpodologisch onderzoek.

Heeft u al langer een sport blessure, die mogelijk een verband heeft met uw sportschoenen of techniek van lopen, dan adviseer ik u een afspraak te maken voor een sportpodologisch onderzoek.

Ik (Tineke de Graaf) ben register Sportpodoloog en aangesloten bij de ST LOOP registratie nummer 201103458. Vanaf januari 2017 worden deze onderzoeken echter in veel gevallen niet meer vergoed door een zorgverzekeraar.

Twijfelt u tussen een Basis analyse of Sportpodologisch onderzoek, neem dan gerust contact met mij op. Via 0545-479732.

 

Wilt u meer weten over het Sportpodologisch onderzoek, klik dan op Sportpodologisch onderzoek

Omdat onze winkel op zondag 6 augustus 2017 sluit, kunnen afspraken weer ingepland worden als mijn praktijkruimte klaar is. De verwachting is medio november 2017.

Het adres van RunVision wordt dan:

RunVision, Nieuwstraat 20, 7151 CE Eibergen, telefoon 0543479732

Wilt u een afspraak maken, voor een basisanalyse klik dan op Contact