RunVision stopt 5 augustus 2017 laatste dag winkel open.

RunVision stopt.
Na 7 mooie jaren stoppen wij (officieel 15 augustus 2017) met RunVision, onze Sportspeciaalzaak voor wandelen, hardlopen, trail, survival, cross en bootcamp.

Tineke vertelt.
Het wordt tijd om een nieuwe weg in te slaan en de “fysieke”winkel achter ons te laten. Zelf zal ik onder de bedrijfsnaam RunVision, door gaan als Sportpodoloog, vanuit onze woonplaats Eibergen aan de Nieuwstraat 20.
Dat betekent,voortzetten wat ik binnen RunVision ook al deed, namelijk samen met de sporter onderzoeken waar de oorzaak van de (chronische) blessure(s) vandaan komt.
Vaak is er een relatie te vinden met het voettype, looptechniek en/of loopschoen. Vervolgens kijk ik met de sporter naar de beste oplossing. Dat kan zijn een sportzool, voetentraining of aanleren/bijschaven van de looptechniek. Verder zal ik me ook gaan richten op sportmassage en sport tapen.
Daarnaast blijf ik de samenwerking continueren met fysiotherapeuten en kunnen sportwinkels gebruik maken van mijn expertise.

Blessures in relatie tot de hardloopschoenen.
Ondanks het feit dat er geen wetenschappelijk bewijs ten grondslag ligt durven wij, na jarenlange ervaring, te stellen dat er vaak een relatie is tussen blessures en (verkeerde) loopschoenen. Bij blessures gaat het dan vaak om klachten aan de achillespees, kuit, heup of onderrug.
Blessures en looptechniek.
Er is wel wetenschappelijk bewijs in de relatie blessures en techniek van lopen. Binnen de bewegingsanalyses in onze, hebben wij dit veel gezien. Ook dan konden we al individuele begeleiding aanbieden in de looptechniek, velen hebben hier gebruik van gemaakt.

Blessures en een sportzooltje
Sommige blessures, zoals dove tenen tijdens het (hard)lopen, hielspoor- achillespees- knie klachten, zijn gerelateerd aan het voettype en of stand van de benen. Deze kunnen alleen met een sportzooltje al dan niet individueel aangepast, verholpen worden. Hiermee hebben we in de afgelopen jaren veel resultaten bereikt. Het maken van zooltjes is een onderdeel van de Sportpodologie.

Opheffingsuitverkoop vanaf 15 mei tot ongeveer 6 augustus 2017
We starten met de opheffingsuitverkoop vanaf 15 mei 2017 deze zal doorlopen tot ongeveer zondag 6 augustus 2017. Ook kunt u veel van deze producten (nu al) via onze webshop kopen, zie www.runvision.nl .
Na het sluiten van onze winkel, blijft onze webshop voortbestaan. Deels om de producten die we niet verkocht hebben aan te kunnen bieden en deels om continuïteit te garanderen voor wat betreft de teamkleding voor ASV, de Voshaar en bertvogel4running.

Cadeaubonnen RunVision
Heb je nog cadeaubonnen, lever ze dan voor 15-07-2017 bij ons in, daarna zijn ze niet meer geldig.

Tot slot
Wij kunnen als RunVision terugkijken op een heel fijne tijd. En we zijn super dankbaar voor al het vertrouwen die klanten in ons hebben gesteld.

Tineke de Graaf en Eddie Grotenhuis.